Modekedjan MQ började sin omläggning under slutet av 2019. I Mars 2020 blev landets alla MQ butiker officiellt MarQet butiker. En ny webbutik släpptes, butikerna började skyltas om och sortimentet började ändras.
Jag började på MQ som "cross media producer" i slutet av 2019. Det har varit en otroligt intressant och lärorik period med många insikter och fantastiska kollegor. Här är några av de saker jag jobbade med:
Jag gjorde en översyn på skyltsystem för utskrift av skyltar i butik. Vi landade i en low-tech variant som jag producerade och betatestade i butik. "Den lilla skyltboken" är en interaktiv .PDF med formulär för butiksskyltar.
Foto: MarQet kampanj 3
Bildspel för skärmaväggar i butik. Jag utgick ifrån ett manér satt av Happy F&B, men landade i slutet på ett manér som går att animera i photoshop och därmed passar bättre in i produktionen som den ser ut inhouse idag.
Animationer och grafik för sociala medier.
Foto: Animation på material från lanseringskampanjen.
Och massor av tillfällen för det som jag tycker är så fantastiskt skoj, att få dela med mig av kunskap, titta på kreativa processer och förbättra flöden.
Foto: Kaffescen från lanseringskampanjen. Samt foton från webbutiken.
Back to Top